Kayıt Ol
Şifremi Unuttum
Colombia Nectar Citrullus, adını Latince’de “karpuz” anlamına gelen Citrullus kelimesinden alıyor ve gerçekten de bu ismin hakkını fazlasıyla veriyor!
Rodrigo Sánchez’in Monteblanco’daki çiftliğinden özenle seçilen mikro lotlardan elde edilen bu özel kahve, yenilikçi fermantasyon yöntemleri sayesinde tatlı, meyvemsi ve oldukça çarpıcı bir aromatik deneyim sunuyor.
Deneysel bir işleme sürecinden geçen bu kahve, özellikle karpuz, kavun, şeftali ve badem notalarıyla damakta iz bırakıyor. Yoğun aroması ve canlı, tatlı asiditesiyle filtre kahve demlemelerinde olduğu kadar espresso bazlı tariflerde de harika sonuçlar veriyor. Eğer yaz havasını fincanda yaşamak istersen, Nectar Citrullus tam da aradığın kahve olabilir!
Tadım Notu : Kavun, Karpuz, Şeftali, Badem
Bölge : Hulia
Çiftlik : Monteblanco
Varyete : Purple Caturra
İşlem. : Yıkanmış, Co-Fermente
Yükselik : 1730 m.