Kayıt Ol
Şifremi Unuttum
Bu kahve, Honduras’ın güneybatısındaki La Paz bölgesinde, Tutule kasabasındaki çiftliklerden özenle toplanıyor. Montecillos rezervinin eteklerinde, dağlık ve ormanlık arazilerde yetişen kahve ağaçları, daha az gün ışığı alıyor. Bu durum, çekirdeklerde daha yoğun ve dengeli aromaların gelişmesini sağlıyor.
Yerli halk Lenka’ların "taşların yeri" olarak tanımladığı bu bölge, zengin toprak yapısı ve muz ağaçlarının gölgesinde yetişen kahve bitkileriyle, doğal işlenmiş kahve sevenler için özel bir karakter sunuyor.
Kuru meyve, karamel ve kakao notalarıyla öne çıkan bu lot; yoğun gövdesi ve aromatik dengesiyle espresso seçkilerinin vazgeçilmezlerinden biri olarak öne çıkıyor.
Tadım Notu : Kuru Meyveler, Karamel, Kakao
Bölge : San Pedro de Tutule
Çiftlik : La Paz
Varyete : Ihcafe 90, Catuai
İşlem. : Natural
Yükselik : 1450–1600